Van domeinnaam veranderen zonder dat het slecht is voor je SEO

Jouw domeinnaam Een domeinnaam (ook bron domein) zijn het adressering waarop iemand jou webstek schenkkan bezoeken. Een domeinnaam verwijst meestal naar ene IP-Adres, deze zijn het adressering van de server waarop je website bestanden staan opgeslagen. Een.. Wissel je het liefste niet: dat existentie een grote keuze! En van grote veranderingen houden we niet, minimaal niet indien wij het overheen SEO SEO staat sneetje Search Engine Optimization (NL: zoekmachine optimalisatie). Dit vak omvat alle activiteit diegene je als webdesigner handelen ingevolge jou website huis vindbaar ter maken in de zoekmachines en zo meer bezoekers.. Hebben. Maar incidenteel ontkom jou er noch aan: jouw bedrijfsnaam is veranderd, of jij oude domeinnaam bestaan domweg niet goed of lastig wegens te onthouden. Wij krijgen bijvoorbeeld nog steeds rillingen mits we aan onze oude domeinnaam internetmarketinguniversiteit.Nl denken: imu.Nl existentie véél huis! Maar, hoe verander jou van domeinnaam buitenshuis dat jouw bezoekers hier heel veel ongemak van hebben en jij reeds jou posities te Google verliest? Je leest ie hier! Waarom jou het beste jouw domeinnaam hetzelfde kunt houden Ik ga jouw waarlijk uitslaan hoe jou van domeinnaam kunt wisselen, beloofd. Maar eerst leg ik jouw nog even overheen waarom jou dat het uitgelezene niet kunt doen. Ook indien jij alle stappen juist uitvoert, bestaat den mogelijkheid groot dat jouw een drop in jou zoekresultaten De SERP of zoekresultatenpagina bestaat de bladzijde waarop ene online zoekmachine persoon resultaten laat zag nadat een gebruiker eentje zoekopdracht tegoed uitgevoerd. Die pagina’s zijn gewichtigheid den verschillende zoekmachines.. Gaat merken. Een domeinwijziging bestaan momenteel eenmalig ene grote keuze voor Google. Als je doodop jou nieuwe site zowel eentje afwisseling hebt in jij URL Een Uniform Resource Locator (afgekort URL) is een gestructureerde naam diegene verwijst naar ene kanon data. Het bekendste voorbeelden wezen ie unieke adressering waarmee den locatie van eentje journaal doodmoe internet worden.. -structuur zal Google den afzonderlijke bladzijde’s opnieuw moet indexeren Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe webstek snel opgenomen wordt ter de zoekresultaten van Google? En hoe zorg jouw ervoor dat nieuwe content, naar blogs doodop jou website, snel ingevolge Google worden geïndexeerd? Wanneer je ene.. plusteken beoordelen. Dat kan bron eentje paar weken duren. Bij kleine sites zelfs langer, omdat Google populaire websites frequenter crawlt dan noch zo populaire websites inclusief weinig content. Het moge duidelijk mens: ene domeinverandering doen je niet zomaar. Het zijn eentje vitaal project, waarbij het belangrijk is dat jouw het ja voorbereidt. Zelfs mits jou alles wasgoed handelen, ga jouw ie merken in jouw traffic. Je posities in Google kunnen droppen en stoer fluctueren. Zorg er dus inkeping dat jouw voorbereiding in ieder geval staat mits ene huis, zodat den impact het kleinste is. De voorbereiding: project jouw domeinwijziging Ik verlangen dat je inmiddels begrijpt dat ene domeinwijziging noch iets existentie wat je te een middagje gedaan hebt. De planning existentie belangrijk! Als jij de wijziging gaat plannen, is ie raadzaam om de tijdsperiode in schiften waarin jou ofschoon het minste traffic hebt. Haal jij den meeste traffic hierbinnen rondom de feestdagen? Zorg ervoor dat jou de omschakeling in ie lente plant wanneer niemand aan het googlen bestaat doodop kerstversiering. Heb je ene reisblog? Plan de wijziging te ie midden van ene pandemie, wanneer niemand sowieso vermag reizen. Als je traffic sowieso alreeds minder bestaat, is de impact minder vitaal. En als dan wél je drukke tijdsperiode eraan komt, wezen jou Google-posities hopelijk alhoewel iets meer gestabiliseerd. Daarnaast vermag ie ene juist idee wezen om intussen met ene sector van de content overheen te gaan naar je nieuwe webstek plusteken niet den gehele wijziging te één keer te doen. Hierdoor is de omschakeling minder vitaal plus kun jou ook onderhand oefenen. Mocht er nu iets verkeerd gaan, zie jouw dat belang den eerste partij blogs of pagina’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *